NIEUW! PORTRET BUSINESS

vr 16 en za 17 juni

TWEEDAAGSE MASTERCLASS PORTRET BUSINESS

Een goed zakelijk portret is een visitekaartje van een bedrijf. Als presentatie op de website van het bedrijf of als krachtige zakelijke profielfoto geschikt voor social media.
Waaraan moet zo’n portret voldoen, hoe wil je communiceren, wat wil het bedrijf uitstralen? We laten je tijdens deze meerdaagse masterclass alle mogelijkheden zien en leggen je uit waar je zoal op moet letten op gebied van make-up en styling, achtergrond, licht, houding en expressie. Worden de foto’s ‘clean zakelijk’ of juist met een tikkeltje glamour? Er is op beide cursusdagen een model aanwezig, maar we gaan ook business-portretten van elkaar maken. Je krijgt straks in de praktijk tenslotte ook niet altijd door de wol geverfde modellen voor je camera! Je zult zien dat je van iedereen een geweldig portret kunt maken waar hij of zij blij mee is.

Daarnaast gaan we ook een illustratief portret maken. Dat kan bijvoorbeeld een foto zijn waarbij achtergrond, styling en pose specifiek een bepaald beroep uitbeelden zoals je dat ook bij stockfoto’s ziet.

Tijdens de cursus werk je met een aantal verschillende lichtopstellingen (flits en bestaand daglicht) en ook nabewerking van foto’s in Lightroom komt aan de orde.

Deze tweedaagse cursus is een goede investering om je portretfotografie op locatie of in de studio op te laten vallen en naar een hoger niveau te tillen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Om te garanderen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt wordt er gewerkt met een kleine groep.
Daarom kunnen aan deze masterclass maximaal 6 cursisten deelnemen.

Wat heb je nodig?

– digitale systeemcamera/spiegelreflexcamera met flitsschoentje
– geheugenkaartjes
– opgeladen accu + accuoplader
– eventueel tablet of laptop
– schrijfgerei
* flitsapparatuur is aanwezig in de studio

Wanneer: vrijdag 16 en zaterdag 17 juni.

Locatie: onze fotostudio aan de Mercatorweg 63a, Arnhem.

De prijs van deze tweedaagse masterclass is E. 590,- (E. 487,60 ex btw.) – Dit is inclusief ervaren modellen, visagiste en lunches.

Meld je nu aan!

BACK >