NIEUWS

januari 2018

MASTERCLASS VOOR KAMERA EXPRESS

Afgelopen zaterdag gaven we de eerste 2 masterclasses portret- en modelfotografie voor Kamera Express.
De deelnemers hadden de masterclass cadeau gekregen bij aankoop van een Canon camera. De perfecte manier om je nieuwe camera uit te proberen en er meteen mooie foto’s mee te maken!


december 2017


GIFTBOX COLD BIJ KAMERA EXPRESS

Als sponsor van ‘Het Perfecte Plaatje’ deelt Kamera Express exclusieve cadeaupakketten (bronze, silver, gold) uit bij aankoop van bepaalde Canon producten. Samen met Bas Meelker en Frits van Eldik zitten wij met een masterclass in de giftbox ‘GOLD’.
De keuze is aan jou: ga je voor een masterclass landschapsfotografie bij Bas Meelker, actiefotografie met Frits van Eldik of de masterclass portretfotografie met Toonen en Wientjens…
Op de site van Kamera Express lees je alle info en de voorwaarden.


oktober 2017

CANON EXPERIENCE DAYS 2017

De oude kruitfabriek op het Hembrug terrein in Zaandam was afgelopen weekend de fotogenieke locatie voor de Canon Experience Days 2017. Op uitnodiging van Canon Nederland gaven we daar 4 uitgebreide masterclasses glamourfotografie.
Na een fotopresentatie met uitleg hoe onze fotoshoots technisch en creatief tot stand komen was het ‘hands-on’ geblazen voor de deelnemende fotografen!
Onder onze begeleiding fotografeerden ze 1 op 1 de modellen Fiona en Angelique in de 2 pop-upstudio’s die we speciaal voor dit evenement hadden opgezet. De combinatie van bestaand licht en flitslicht in de verschillende decors leverde prachtige resultaten op!


oktober 2017

CANON EXPERIENCE DAYS

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober geven we op uitnodiging van Canon masterclasses glamourfotografie op het Hembrugterrein in Zaandam.
We geven daar 4 masterclasses van 3 uur met 2 professionele modellen. Tijdens een korte beamervoorstelling laten we je zien hoe wij te werk gaan. En daarna ben jíj aan de beurt om onder onze begeleiding de modellen op de foto te zetten!
Wij zorgen voor mooi licht en helpen je met het aansturen van het model zodat je aan het eind van de masterclass met mooie foto’s naar huis gaat.

Op de Canon-site vind je alle info over de Experience Days en kun je je inschrijven voor deze masterclass met ons.
Wacht niet te lang want… vol = vol!


augustus 2017

EXCLUSIEF AANBOD VAN BRONCOLOR

Omdat we er zelf al jaren enthousiast over zijn, werken we ook tijdens onze masterclasses natuurlijk altijd met het mooie licht van het topmerk broncolor.
Daarom vinden we het leuk om je te laten weten dat we voor deelnemers aan onze masterclasses een exclusief aanbod geregeld hebben met Transcontinenta BV, de importeur van broncolor.
”Koop je na een masterclass van The New Photo School één of meerdere broncolor producten, dan krijg je direct 10% korting op je broncolor aankoop!”
Bij onze masterclasses ontvang je de flyer met kortingsbon.


 

mei 2017

FOTOFAIR 2017

Afgelopen weekend stonden we op de FotoFair in Hilvarenbeek; twee leuke en gezellige dagen met alleen maar enthousiaste fotografen! Voor in totaal 84 deelnemers gaven we daar 4 masterclasses glamourfotografie van elk 3 uur met modellen Estrella en Terry. 


mei 2017

GASTDOCENT BIJ HET ROC HORIZON COLLEGE IN HOORN

Op 17 en 18 mei waren we uitgenodigd als gastdocent bij het ROC Horizon College in Hoorn.
Erg leuk om met zoveel super creatieve jonge mensen te werken! 


maart 2017

FOTOFAIR HILVARENBEEK

Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei staan we op de FotoFair in Hilvarenbeek.
We geven daar 4 masterclasses glamourfotografie van elk 3 uur met 2 professionele lingeriemodellen.
Alle informatie vind je op de site van de FotoFair.


februari 2017

PUBLICATIE IN ZOOM.NL

Het tijdschrift ZOOM.NL ligt nu in de winkel. Met een uitgebreid verslag van 6 pagina’s over de masterclass Artistiek Naakt die we in samenwerking met ZOOM.NL gaven.


december 2016

AMBASSADEUR VOOR KAMERA EXPRESS

Sinds kort zijn we ambassadeur van Kamera Express en omgekeerd. En daar zijn we trots op.
Dit schrijft Kamera Express erover (en beter kunnen wij het zelf niet zeggen!):

“Kamera Express en Toonen en Wientjens: een perfecte match. 
Toonen en Wientjens zijn ambassadeur van Kamera Express en Kamera Express is ambassadeur van Toonen en Wientjens. Een perfecte match tussen twee partijen die elkaar aanvullen en versterken.
 Het ambassadeurschap houdt in dat we met elkaar een nauwe samenwerking zijn aangegaan: iets waar wij als Kamera Express erg trots op zijn.
 Wij bieden onze klanten het beste wat er op foto- en videogebied te verkrijgen is. Daarom zijn we trots dat we onze klanten de workshops en masterclasses van Toonen en Wientjens aan kunnen bieden! Toonen en Wientjens blinken uit door hun jarenlange ervaring, expertise en vooral passie voor het vak. Kenmerken die Kamera Express met hen deelt. We zijn dan ook heel blij met Toonen en Wientjens als ambassadeurs en hebben prachtige evenementen in de planning om gezamenlijk te gaan organiseren.”


juni 2016

GASTJURY BIJ DE NRC FOTOWEDSTRIJD ‘NEDERLAND FOTOGRAFEERT’

NRC organiseert in samenwerking met Kamera Express en Canon in 2016 een maandelijkse fotowedstrijd. Juni is het thema naakt en wij zijn uitgenodigd als gastjuryleden. De vakjury bestaat verder uit Evert Hermans (chef fotoredactie NRC en voorzitter), Ilvy Njiokiktjien, Wilfried de Jong en Sascha de Boer.
In een speciale video van Kamera Express zie je hoe wij zelf te werk gaan tijdens een naaktshoot. >>


maart 2016

PUBLICATIE IN Pf MAGAZINE

Vandaag uit, het maartnummer van Pf (Professionele fotografie).
We werden voor het coverartikel geïnterviewd door Jan Paul Mioulet die ons stevig aan de tand voelde over de samenwerking tussen Toonen en Wientjens en over de masterclasses bij ‘The New Photo School’.


januari 2016

POWERED BY BRONCOLOR

Zelf zijn we super enthousiast over het geweldige licht van broncolor waar we al sinds jaar en dag mee fotograferen.
Daarom zijn we erg blij dat The New Photo School voortaan is ‘powered by broncolor’. Tijdens de masterclasses werken we met het veelzijdige flitslicht van de siros S, de nieuwste broncolor lijn.