Fotocursus voor de gevorderde fotograaf

Wil jij als ervaren fotograaf jezelf verder doorontwikkelen en hiervoor de juiste kennis op doen? Dan ben je bij The New PhotoSchool aan het juiste adres! Hans Toonen en Hans Wientjens geven jou, tijdens de deelname aan deze cursus fotografie, hun geheimen prijs. Je leert de fijne kneepjes van het vak van deze twee professionele fotografen die hun eigen kennis door jarenlange ervaring met jou delen.
De cursus fotografie die wordt aangeboden is een allround masterclass. Met een kleine groep cursisten gaan de fotografen aan de slag om jou alle facetten te leren van portret- en modelfotografie. Maar ook leer je te werken met licht en hoe je jouw model(len) het beste kunt aansturen om tot een mooie pose te komen. Kortom, alle voorbereidingen worden uitgebreid besproken en getroffen om vervolgens een verrassend mooie plaat te maken.

Na deze fotografie cursus kun jij nog meer uit jouw foto’s halen

Wanneer je de fotocursus met succes hebt afgerond, zal je dit in jouw eigen praktijk beslist als toegevoegde waarde tot uiting gaan brengen. Want met de opgedane kennis kun jij verbeterde resultaten behalen binnen de fotografie.

Omdat de groepen klein zijn, zal je hierdoor die persoonlijke begeleiding krijgen. Tevens wordt de kennis die elke cursist opdoet gedeeld met elkaar omdat de deelnemers met elkaar meekijken. Je zal te allen tijde een heldere en duidelijke uitleg krijgen zodat je alles goed begrijpt en dus ook goed aanleert. Stap voor stap wordt je klaargestoomd om uiteindelijk jezelf te kunnen overbluffen door een geweldige shoot te voltooien.

Wil je meer weten over The New Photo School?

Verwacht kwaliteit en professionaliteit

Bij The New PhotoSchool werken wij met ervaren modellen (zowel mannelijk als vrouwelijk) en topvisagistes tijdens de cursus in fotografie. Heb jij de kennis en de inspiratie in jouw shoot vastgelegd? Dan leer je ook hoe je de gewenste foto’s het beste kunt nabewerken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op of meld je direct aan voor deze allround masterclass. The New PhotoSchool zorgt voor een prettige sfeer zodat jij alles uit je fotografie workshop kunt halen. Hans Toonen en Hans Wientjens kijken ernaar uit om samen met jou een aantal topshoots neer te zetten en wie weet tot snel.

Benieuwd naar een fotocursus?

Bij de fotocursus leer je alles over portret- en modelfotografie!