MASTERCLASS ‘ON THE ROAD’

datum voor 2018 volgt

THEMA-MASTERCLASS ‘ON THE ROAD’

“Het is een warme, broeierige dag. Op een verlaten landweggetje staan twee stoere meiden met een Renegade die pech heeft.” 

Dat is het scenario van de thema masterclass ‘on the road’. Samen met Toonen en Wientjens, ervaren vrouwelijke modellen en een topvisagiste maken we een spannende fotoshoot. Het eindresultaat? Sexy en glamourous foto’s.

In deze masterclass wordt onder andere aandacht besteed aan hoe je tot mooie poses komt en hoe je een model het beste kunt aansturen. Ook compositie, camerastandpunten en hoe je met het licht omgaat komt aan bod. Hans Wientjens geeft informatie hoe je met bestaand licht, een reflectiescherm of flitslicht werkt om zo het maximale uit je foto’s te halen. Een andere vraag waar je antwoord op krijgt is hoe je de omgeving kunt gebruiken om de foto te versterken.


Deze masterclass zal plaatsvinden in Bergen (Limburg). We starten met een korte presentatie met duidelijke uitleg en diverse tips en tricks over hoe je geweldige foto’s op een buitenlocatie maakt. Daarna brengen we de theorie direct in praktijk en gaan we aan de slag met het fotograferen van de modellen. Er worden verschillende settings gecreëerd. Je fotografeert eerst beide modellen apart en daarna volgt er een duo shoot. De dag wordt gezellig afgesloten met een hapje en een drankje.
Op de portfolio pagina zie je resultaten van vorig jaar.


 

 

 

Praktische informatie
Om te garanderen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt wordt er gewerkt met een kleine groep. Daarom kunnen aan deze masterclass maximaal 10 cursisten deelnemen.

Wat moet je meenemen naar deze thema-masterclass?)*
Spiegelreflex- of systeemcamera met flitsschoen
Geheugenkaart(en)
Opgeladen accu + acculader
)* lichtapparatuur is aanwezig op de locatie

Wat kost dat?
De masterclass ‘On the Road’ kost E. 285,- (incl. btw.) –Dat is inclusief de sfeervolle set, ervaren modellen, visagiste en lunch.

Deelnemen
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze masterclass? Je kunt je aanmelden op info@thenewphotoschool.com.

Waar en wanneer?
De masterclass wordt gepland in de zomer van 2018 op een sfeervolle locatie nabij Bergen (Limburg).
Omdat mooi weer in Nederland niet altijd vanzelfsprekend is, kan deze masterclass misschien verschoven worden.


BACK >