PORTRET BUSINESS

vr 19 en za 20 januari 2018

TWEEDAAGSE MASTERCLASS PORTRET BUSINESS

Altijd al willen weten hoe je een mooi zakelijk portret maakt? Dan is deze masterclass iets voor jou!
Niet alleen voor foto’s op een corporate website, ook als professionele foto voor op je LinkedIn account kan een zakelijk portret van ongekende waarde zijn.

In deze masterclass laten Toonen en Wientjens je de uitgebreide mogelijkheden van het maken van een zakelijk portret zien. Natuurlijk wordt er uitgelegd hoe je deze portretten maakt, maar er wordt ook aandacht besteed aan de voorbereiding. Wat gebeurt er voordat je uiteindelijk op die knop drukt? Make-up en styling zijn daarbij belangrijk, maar ook de achtergrond, het licht, de houding en de expressie van een foto spelen een belangrijke rol.


Op beide cursusdagen is er een model aanwezig, maar dat is niet het enige. Ook van elkaar zullen we portretten gaan maken. Zo laten we zien dat je ook met minder ervaren modellen een geweldig portret kunt maken. Tot slot maken we een illustratief portret, een soort stockfoto. Achtergrond, styling en pose zijn daarbij op een specifiek beroep gericht. Tijdens de masterclass werk je met verschillende lichtopstellingen. Er worden portretten gemaakt met zowel flitslicht als bestaand (dag)licht. Ook laat Hans Wientjens je zien hoe je de nabewerking van je foto’s het best aan kunt pakken. Aan het eind van deze tweedaagse masterclass weet jij hoe je de beste professionele zakelijke portretfoto’s kunt maken.


Praktische informatie
Om te garanderen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt wordt er gewerkt met een kleine groep. Daarom kunnen aan deze masterclass maximaal 6 cursisten deelnemen.

Wat moet je meenemen naar deze tweedaagse masterclass? )*
Spiegelreflex- of systeemcamera met flitsschoen
Geheugenkaart(en)
Opgeladen accu + acculader
)* flitsapparatuur is aanwezig in de studio

Wat kost dat?
De tweedaagse masterclasses portret business en portret artistiek kost E. 590,- (E. 487,60 ex btw.) – Dat is inclusief ervaren modellen, visagiste en lunches.

Deelnemen
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze tweedaagse masterclass? Je kunt je aanmelden op info@thenewphotoschool.com.

Waar en wanneer?
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 in onze fotostudio aan de Mercatorweg 63a te Arnhem.

BACK >