PORTRET ARTISTIEK

vr 3 en za 4 november

NIEUW: TWEEDAAGSE MASTERCLASS PORTRET ARTISTIEK

Heb je altijd al willen leren hoe je een opvallende en mooie portretfoto maakt? Hoe je iemands persoonlijkheid of karakter kunt benadrukken? Of wil je juist eens compleet ‘over de top’ gaan met expressie en licht? Dan is de tweedaagse masterclass portret artistiek iets voor jou. In deze meerdaagse masterclass leren Toonen en Wientjens je hoe je deze foto’s kunt maken.


In deze masterclass leer je o.a.:
• Alles over daglicht en flitslicht
• Het onderscheid tussen hard en zacht licht
• Hoe je met slechts één flitslamp een sterk portret kunt maken
• Hoe je met een model kunt communiceren om het beste uit je foto te halen
• Tips en tricks over de beste compositie


Hands-on is ook bij deze masterclass het toverwoord. Aan de hand van speciale lichtopstellingen met een aantal lichtvormers en kleurgels laten Toonen en Wientjens je zien hoe je de meest bijzondere portretten kunt vastleggen. Ze laten je zien hoe leuk het is om ‘buiten de lijnen’ te fotograferen met interessante en verrassende beelden als eindresultaat.

Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van een ingetogen en sfeervol ‘Gouden Eeuw’ portret maken en krijgen deelnemers een introductie in Lightroom. Zo kunnen de gemaakte foto’s nóg mooier gemaakt worden.

Kortom, deze tweedaagse masterclass portret artistiek is zeer inspirerend en praktijkgericht en zowel geschikt voor beginnende als gevorderde fotografen. Als je je wilt ontwikkelen in het maken van opvallend mooie portretten dan is deze masterclass perfect voor jou!

Wat moet je meenemen naar deze tweedaagse masterclass? )*
• Spiegelreflex- of systeemcamera met flitsschoen
• Geheugenkaart(en)
• Opgeladen accu + acculader
)* flitsapparatuur is aanwezig in de studio

Wat kost dat?
De tweedaagse masterclass portret artistiek kost E. 590,- (E. 487,60 ex btw.), inclusief ervaren modellen, visagiste en lunches.
Om te garanderen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt wordt er gewerkt met een kleine groep. Daarom kunnen aan deze masterclass maximaal 6 cursisten deelnemen.

Waar en wanneer?
Vrijdag 3 en zaterdag 4 november in de fotostudio van Toonen en Wientjens aan de Mercatorweg 63a te Arnhem.

Deelnemen
Lijkt het jou leuk om aan deze masterclass mee te doen? Je kunt je aanmelden op info@thenewphotoschool.com

BACK >