THE NEW PHOTO SCHOOL

Iedereen maakt foto’s, maar niet iedereen is fotograaf. Dagelijks verschijnen duizenden foto’s op internet, maar het gaat er om die ene te maken die opvalt, dat is de kunst. Een kunst die je kunt leren!

Bij The New Photo School kun je verschillende masterclasses in een kleine groep van maximaal 6 cursisten volgen. We geven alle masterclasses zelf, met veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor iedere deelnemer. We werken altijd met ervaren modellen en je gaat na een intensieve fotodag met mooie platen naar huis.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van fotografie weten we je veel te vertellen en geven we al onze fotografische geheimen prijs. Dat doen we op een heldere en begrijpelijke manier zodat je de nieuwe kennis zelf meteen in de praktijk kunt gebruiken. Zoals je zult merken stappen we daarbij regelmatig af van geijkte opvattingen, want het gaat naar ons idee bij fotografie vooral om je eigen creativiteit en niet om teveel regels.

Zo zul je verrassende manieren van belichten ontdekken en leren hoe je een model gemakkelijk kunt regisseren om tot die mooie foto’s te komen. Met natuurlijk ook aandacht voor relevante technische zaken, want als je die beheerst kun je je creatieve doelen sneller bereiken en zo je talent als fotograaf verder ontwikkelen.

We zien je graag terug bij een van onze masterclasses!

Hans Toonen & Hans Wientjens

The New Photo School
Mercatorweg 63 a
6827 DB  Arnhem
06 5338 5303


The New Photo School is powered by