Volg een Workshop Fotografie bij The New PhotoSchool

Wil je jouw fotografie naar een hoger niveau tillen en heb je altijd al meer willen leren op het gebied van modellen- en glamour fotografie? Dan is een fotografie workshop van The New PhotoSchool echt iets voor jou!
The New PhotoSchool is opgericht door het toonaangevende fotografenduo Toonen & Wientjens. Naast hun werk voor bekende magazines, verzorgen zij zelf alle fotografie workshops. Met een workshop fotografie bij The New PhotoSchool krijg je dus begeleiding van topfotografen en kun je nog meer uit je foto’s halen.

Allround workshop fotografie

Een van de fotografie workshops die je bij The New PhotoSchool kunt volgen, is de allround masterclass. In een intensieve dag leer je van alles op het gebied van belichting, poses, het aansturen van een model en nabewerking van je gemaakte foto’s. Een workshop portretfotografie, glamour, het komt allemaal aan bod. Tijdens de workshop modelfotografie wordt gewerkt met professionele modellen. Bovendien is er een professionele makeup artist aanwezig. Hans Toonen en Hans Wientjens geven je een kijkje in hun eigen keuken en delen hun kennis met jou. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Doordat de groepen klein worden gehouden, is er genoeg tijd en ruimte om zelf een mooie plaat te schieten met persoonlijke begeleiding.

Wil je meer weten over de workshop?

Kan ik als beginner ook een van de workshops volgen?

De workshops zijn voor iedereen die houdt van fotografie en graag een hoger niveau wil behalen. Heb jij een manueel instelbare camera en ben je bekend met de belichtingsdriehoek? Dan kun je al deelnemen aan een van de workshops. Maar ook als je werkzaam bent als professioneel fotograaf maar je graag verder wil specialiseren op het gebied van glamourfotografie dan kun je tijdens de workshop fotografie nog genoeg leren.

Of je nu kiest voor een workshop portretfotografie, meer wil weten over kleureffecten of juist een meerdaagse workshop wil volgen, bij The New PhotoSchool vind je de fotocursus die bij jou past.

Wil jij je verder ontwikkelen? Meer leren over de werking van licht en modellen- en glamourfotografie? Lees dan snel verder over de verschillende mogelijkheden en meld je aan voor een van de masterclasses. Liever eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met The New PhotoSchool.

Benieuwd naar resultaten van cursisten?